uawildoleft.com

Nucleopeptide preparation: upute za uporabu

Kako je pripravak nukleopeptidNucleopeptide-Ecohimtech je bioaktivno veterinarski lijek nove generacije, koji je imunostimulant. Proizvodi se iz slezene goveda, ekstrakta koji sadrži biološki aktivne tvari, kao što su petidi, nukleozidi. Spojevi tih tvari aktivno utječu na enzimski proces stanica. Upute za uporabu detaljno opisuju njegovo djelovanje.

S tim sintetičkih droga, osoba nastoji poboljšati živih organizama, oni se koriste za bolji razvoj kućnih ljubimaca i njihovih ozdorovleniya.Ispolzuyut sintetičkih droga u medicini, kozmetici, kao iu veterinarskoj medicini. Najbolje od svih droga je bioaktivni droga Nukleopeptid, upute za uporabu koje preporučuje korištenje ovog lijeka za male kućne ljubimce, pse, mačke, životinja sa krznom, a za reprodukciju velike poljoprivredne stoke. Primjena lijeka:

  1. Kod domaćih životinja, sustav lokomotornog sustava je ojačan.
  2. Poboljšava pokrivanje vune, posebno za one koji sudjeluju na izložbama.
  3. Kod goveda dolazi do značajnog povećanja mišićnog tkiva i porasta mliječnih prinosa.

Što je to lijek?

Opis pripravka NukleopeptidNukleopeptid, tekućina je neprozirno, boja koja može biti iz svijetložute do žuto-smeđe boje, uz miješanje preparata je u obliku pjene, na ostatak se taloži koji otapa lako.Nucleopeptide se proizvodi u staklene boce, u različitim dozama, na 5, 10 i 100 ml, hermetički zatvoreni i pakirani u kartonske kutije. Ovaj lijek je savršeno u kombinaciji s drugim lijekovima, ne uzrokuje alergijske reakcije, a također je netoksičan, što je odredilo široku primjenu.

Upotreba nukleopeptida za pse

Gotovo svaki vlasnik ima u kući neke životinje, zečeve, mačke, pse i druge kućne ljubimce. Ali među svima možete razlikovati pse, jer je to prijatelj osobe, a oni su najinteligentniji i voljeni, pa stalno trebaju brigu i brigu, pogotovo kada su još uvijek mali i nerazumni. Nukleopeptid može pomoći kada se razbole, ili kada trebate pripremiti psa za sudjelovanje na izložbama ili drugim događajima.

Da bi pas bio zdrav i vedar trebao bi pravilnu prehranu, ali to često nije dovoljno za osiguranje normalnih metaboličkih procesa u životinjskom tijelu, i dalje su potrebni kompleksni dodatci biološki aktivnih tvari. I jedan od tih lijekova, koji će pomoći u normalizaciji metabolizma u tijelu psa, povećava imunitet, štiti od negativnih utjecaja vanjskog okruženja, jest Nucleopeptide. Upute za primjenu nukleopeptida detaljno opisuju metode i dozu ovog lijeka za pse.

Svojstva pripravka

Postoji velik broj takvih lijekova, ali većina njih nuspojava proizlaze iz njihove uporabe, međutim, kada se koristi nukleopeptid, to je isključeno. Budući da se proizvodi od slezene životinja, koji je organ imunološkog sustava, ekstrakti dobiveni iz njega također imaju svojstva koja mogu:

  1. Korištenje nukleopeptidaPokrenite zaštitne mehanizme u tijelu životinja.
  2. Povećati rezervni potencijal organizma, pasa, mačaka i drugih životinja.
  3. Pomažući za zaostajanjem u rastu i razvoju.
  4. Za pomoć trudnoj kuji s toksicijama i svim vrstama opijenosti.
  5. Pomoć kod određenih bolesti, kao što su kronični otitis media, ekcemi, fistula i tako dalje.
  6. Pomoć za aktiviranje antitoične funkcije jetre.

Upozorenja za uporabu

Koristi se nukleopeptid i za stoku i malu stoku, a također se daju svinjama radi povećanja mišićne mase za tov, za mlade životinje, za otpor. Psi i mačke, za ubrzavanje rasta, poboljšanje kaputa, s kožnim bolestima. Primijenite ga u složenom liječenju, jer je lijek dobro povezan s drugim lijekovima.

Način primjene

Prije izravne uporabe, pripremu treba potresati. Za životinje koje idu tov, nukleopeptid se ubrizgava izravno ispod kože, prema uputama. Novorođenče i štence ubrizgavaju se izravno u usnu šupljinu, nukleopedpid kojeg uzgaja životinja primjenjuje subkutano ili oralno. Koristiti ovaj lijek ne može biti stalno više od pola godine, nakon čega je pauza potrebno u roku od dva do tri mjeseca, a tek nakon toga moguće je nastaviti aplikaciju.

Nuspojave

Indikacije i kontraindikacije za uporabuU većini slučajeva nema nuspojava, osim preosjetljivosti životinje, u ovom slučaju može doći do alergijske reakcije. Ne preporuča se upotreba lijeka u akutnim zaraznim bolestima, tijekom imunizacije, te s teškom iscrpljenosti.

Pohrana lijeka

Za pohranjivanje ovog lijeka potrebno je na mjestu nedostupnom djeci, izbjegavajući izravnu sunčevu svjetlost i daleko od hrane i stočne hrane. Optimalna temperatura od 2 do 25 stupnjeva, prema uputama, rok trajanja je 2 godine, otvoreni lijek čuva se u hladnjaku ne dulje od jednog dana. Nemojte koristiti ovaj proizvod ako bočica ima mehanička oštećenja, strano nečistoće i sediment.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan