uawildoleft.com

Što sanja bivši ljubavnik? Tumačenje s knjigom o snovima

Kako ispravno postupati prema snovimaSigurno, gotovo svatko tko je imao dugu i svijetlu vezu s jednom osobom, a nakon što je udario pronašao drugu drugu dušu, vidio je bivšeg partnera u snu. Nakon svih tih osjećaja i emocija ostali su u glavi u obliku sjećanja. Ipak, napravimo detaljniju analizu snova o bivšem ljubavniku uz pomoć različitih knjiga o snovima. Uostalom, oni će nam pomoći da saznate što sanjari ljubavnici.

U principu, gotovo sve san-knjige kažu da je ljubavnik može sanjati kada je sanjar želi diverzificirati svoj život i dodati ga u svijetle boje, poboljšati odnose u obitelji.

Tumačenje uz pomoć različitih knjiga o snovima

Postoje četiri glavne knjige o snovima, koje se smatraju najpoznatijim i istinitim:

 1. Millerov san;
 2. Freudova tumačenja o snu;
 3. Prevoditelj Vanga;
 4. San o Nostradamusu.

Uz pomoć ovih knjiga o snovima razmatrat ćemo značenje spavanja o bivšem partneru. Dakle, što sanja bivši ljubavnik?

Ako bivši ljubavnik sanja, zašto je to?Sonnik Miller. Bivši partner u snu oženjene žene simbolizira njezino seksualno nezadovoljstvo u ovom trenutku - to je ono što je dano u sobi o snovima. Ljubavnik je zadovoljila ženu više od trenutnog partnera. Ako je takav san vidio neudata djevojka, tada će se u skoroj budućnosti upoznati s dobrim mladim muškarcem koji joj može zadovoljiti i seksualno i zanimljive komunikacije. Vjerojatno je taj tip koji je sanjao djevojku, uskoro će joj biti suprug.

 1. Poljubac s bivšim u snu vodit će djevojku iznenaditi, i to može biti i pozitivno i negativno.
 2. Srušio se s bivšim ljubavnikom snovi o ugodnim promjenama u njegovu osobnom životu.
 3. Borite se s bivšim partnerom može sanjati kada u stvarnom životu, u sadašnjem odnosu postoji opasnost od napada.
 4. Ako je djevojka noću sanjala o razdvajanju sa svojim ljubavnikom, to znači da se u stvarnom životu plaši da netko ostane blizu.
 5. Intimni odnos s bivšim ljubavnikom mogu sanjati o povratku u stvarnom životu nostalgije za bivšu vezu.

Prema Wanginoj dreambooku, bivši ljubavnik snima kad u prošlim odnosima postoji nepotpunost, understatement. Djevojka ili drži mučenje protiv svog bivšeg partnera, ili se osjeća privučeno njemu.Ako je djevojka koja je u stvarnom životu istina prema svom trenutnom partneru, sanjala o ljubavniku, to znači nedostatak topline i pažnje muške polovice.

Wangijeva interpretacija snova popularno je tumačenje snovaAko djevojka koja nema vezu, ima vezu s nepoznatim muškarcem, mora se bliži pogledati na tu osobu i sjetiti se njegovih lica. Možda će ga upoznati u stvarnom životu, a on će postati njezin odabrani.

Udana žena koja ima vezu sa strane, san o bivšem ljubavniku označava brzo otkrivanje preljuba. Kako bi se razdvojila ova situacija bila je pozitivna, djevojka mora priznati svom partneru ili odmah razbiti sve odnose sa sadašnjim ljubavnikom.

Prema Freudu, žena koja je trenutno u vezi s kojom bivši ljubavnik sanja, želi se vratiti u prošlost. Takav san označava neposrednu svađu s trenutnim partnerom - tako kaže njegova knjiga o snovima.

Bivši ljubavnik može sanjati o djevojci da joj rane sastanka s mađioničar ili čarobnjak, a ovaj susret neće biti ugodan - ovo tumačenje nam daje san knjigu Nostradamus.

Druge knjige iz snova kažu

Osim četiri snovite knjige koje su već razmotrene, postoje i drugi. Za potpunu analizu vašeg sna, trebate ih obratiti pažnju, jer se odgovor može naći tamo.

Dakle, knjiga o snovima Tsvetkove nam govori da ako bivši ljubavnik ima san, to navješćuje izrečenu u životu žene. Ovo je upozorenje da se neozbiljna djela najbolje izbjegavaju. Uostalom, zadovoljstvo izdaje je tako kratko, i iz njega će biti mnogo neugodnih problema.

Usamljena ili razvedena dama, gledajući bivšeg partnera u svom snu, trebala bi biti oprezna njezinom zdravlju i njezinoj djeci i brinuti se za njezinu imovinu.

Knjiga o snovima Meneghetti i razne varijante tumačenjaPrema knjizi o snovima Mengettija, ako ste sanjali o razgovoru s bivšim ljubavnikom, onda to navješćuje bolest, i najvjerojatnije će trenutni partner ili bliska osoba oboljeti.

Ako djevojka ima ljubavnika u novom odnosu, onda je to dobar znak. Najčešće se odnosi na dobar vikend ili odmor s obitelji. Nakon takvog sna, možete sigurno ići na obiteljski izlet.

Ako ste sanjali bivšeg, smiješno smiješenog u snu, to bi moglo značiti nesvjesticu vašeg trenutnog partnera. Morate obratiti pažnju na njegove nedostatke i bolje razmotriti svoje postupke.

U slučaju kada su snovi uz sudjelovanje bivše stalno nastupali, djevojka često misli o propuštenom odnosu. Ne smije pustiti svoju ljubav i mirnim srcem kako bi započela novi odnos. To sprječava djevojčicu dalje u razvoju. U ovom slučaju, ona ima dvije opcije: pokušati vratiti na bivšeg partnera, ako je tako, kaže srce, ili, ako okolnosti to ne dopuštaju, pokušati zaboraviti prošlost i početi ispočetka, otvoriti svoju dušu, srce i sve od sebe da se nova odnosi.

Ponekad se događa da žena nedostaje nešto u trenutnom odnosu, onu kojoj je nekad bila. Ona se želi prisjetiti prošlosti udvaranja i ljubavi, unatoč činjenici da je u trenutnom odnosu sve u redu. Ovo je još jedan odgovor na pitanje "Što je sanjao bivši ljubavnik?".

Još jedno tumačenje sna o bivšem partneru daje nam još jednu knjigu o snovima. Ljubavnik koji je u snu da se ne obratite pozornost na djevojku koja ima san, znači da djevojka neće svidjeti odnos sa svojim trenutnim partnerom, u nekom trenutku u njihovom odnosu dogoditi poremećaj.

Tumačenja po danu

Uz opće tumačenje snova o snovima o ljubavniku, postoje i neke razlike u interpretaciji snova za dane u tjednu.

Ono što ljubavnik želi:

 • Bivši u snu - što to značiAko je san bio od utorka do srijede - bivši partner misli o bivšoj djevojci i žali zbog prekida s njom. Često misli o njoj i njihovu odnosu, zadržavajući samo dobre i tople uspomene.
 • Ljubavnik je sanjao od srijede do četvrtka - čovjek koji je nekad bio ljubavnik, često misli o bivšem partneru. Da bi je pokušao zaboraviti, mijenja djevojke poput rukavica.
 • San koji uključuje bivše snove od četvrtka do petka - unatoč svim izgovorima, djevojčica ljubav prema voljenima i dalje postoji i donosi djevojku veliku patnju.
 • San je imao san od nedjelje do ponedjeljka - Djevojka se želi upoznati s bivšim ljubavnikom, vidjeti ga i razgovarati s njim.

Ukratko, želim reći da u gotovo svim slučajevima, san koji uključuje ljubavnik znači određenu potpunost u prošlim odnosima. U takvoj situaciji potrebno je pokušati odbaciti sve misli o bivšem partneru i uroniti u bazen novih, a ne manje senzualnih odnosa.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan