uawildoleft.com

Fospasim za pse i mačke: svrha i primjena

Opis lijeka za mačkeKućni ljubimci doživljavaju stres najmanje jednu osobu. Možda, ne uvijek vlasnici mačaka i pasa posvećuju pažnju ponašanju svojih odjela, s obzirom na loše raspoloženje svog uobičajenog umora. Međutim, tijekom razdoblja ozbiljnog stresa

životinja je podložna ogromnom psihološkom stresu, što može dovesti do produljene depresije. Kako bi spasili životinju od takvih problema može biti uz pomoć homeopatskog liječenja. Jedno od takvih djelotvornih sredstava jest Fospasim.

Njezina ljekovita svojstva savršeno se nose s osjećajima panike i anksioznosti kod pasa i mačaka, pomažu u borbi protiv emocionalnih preopterećenja i zastrašivanja. Velik broj fobija, koji imaju svaki ljubimac možete prevladati s ovim lijekom. Strah od buke usisavača, glasnih zvukova ulice, krikova, grmljavina i drugih neprilika, tretira se fospasimom.

Priprema Fospasim

Fospasim za kućne ljubimce mogu se kupiti u veterinarskim ljekarnama, gdje se prodaju u dva oblika doziranja:

 1. kapi za oralnu primjenu;
 2. otopina za injekcije.

Izgled oba oblika lijeka je bistra tekućina koja nema boju. Fospasim za injekcije prodaje se u ampulama od 10 i 100 ml, te kapi u polimernim bočicama od 20 ml.

Čuvajte lijek na mjestima, Osiguravanje izolacije od djece i kućnih ljubimaca. Nemojte držati hranu ili prehrambene proizvode s lijekom. Temperatura skladištenja je 0 do 30 stupnjeva, dok izravno sunčevo svjetlo nije dopušteno na pripravku.Rok trajanja je jedna godina, a otvoreni paketi s lijekom ne mogu se čuvati dulje od 21 dan.

Fospasim za pse: upute za uporabu

Vjeruje se da su psi strahovani pripisati strah, glavne osobine su hrabrost, snaga, hrabrost. Ali psi su podložni stresu, kao i svako biće, imaju svoje fobije s kojima se mogu boriti.

Najčešći znakovi straha i teških stresa kod pasa:

 • Od onoga što pomaže za pásimTeška i česta disanja. Čini se da pas ima jednostavnu žeđ, ali ako za to nema preduvjeta, postoji voda i vrijeme je super, pa biste pažljivo procijenili situaciju. Najvjerojatnije, pas ima stres.
 • Stalno potresanje može ukazivati ​​na stres u kućanstvu, na jednostavan način oni pokušavaju ublažiti napetost. Ponekad snažna iskustva mogu izazvati svrbež kože, a zatim se životinja često pada na zemlju ili u travu, pokušavajući se riješiti.
 • Česta pojava vrha penisa u psu ne samo da ukazuje na povećanu spolnu napetost, već također može biti i manifestacija općeg naprezanja od stresa.
 • U poremećajima, pas se plesao na prednjim nogama, podižući ih i spuštajući ih jedan po jedan, stenjali i pritiskajući rep, uši.
 • Velika salivacija je norma za neke pasmine, ali ako pas nije među svojim predstavnicima, onda je vrijedno razmotriti kako je to uzrokovano, stres može biti jedan od razloga.
 • Vuna u pasa u razdoblju živčanih udara može izgubiti sjaj i dobro održavan izgled.
 • Gubitak apetita također ukazuje na snažan emocionalni stres. U takvim trenucima pas može prestati jesti i početi braniti nejestive predmete s tla, pokušavajući ih progutati.

S jasnom manifestacijom svih simptoma ili samo neki od njih moraju posegnuti za liječenjem lijekom Fospasim. Teške posljedice emocionalnog preopterećenja mogu se izbjeći davanjem kućnog ljubimca lijekom u prva dva sata nakon pojave teškog strahovanja ili stresa.

Kada primijeniti Fospsim za pse

Fospasim za pse je bezopasni način borbe protiv stresa u četveronožnom prijatelju. Fospasim za mačke propisan je sličnim simptomima kao kod pasa. Morate ga primijeniti u sljedećim slučajevima:

 • prije nego što hodate na javnim mjestima ili prije nego što posjetite mjesta s povećanom pozadinom buke, gdje se ljubimac može uvelike uplašiti;
 • na ranom odjeljivanju od majke;
 • na dugim prijevoznim sredstvima;
 • s povećanom agresijom;
 • s kroničnim umorom.

Upute za uporabu

Značajke lijekaUpute za uporabu lijeka Fospasim je isto za mačke i pse. Doza za jednu aplikaciju izračunava se na temelju ukupne težine psa ili mačke. Jedan kilogram težine treba uzeti 0,1 ml lijeka. Ali više od 4 ml jedne doze ne smije prijeći.

Tijekom dugog razdoblja simptoma teškog stresa potrebno je liječenje. Uzimanje lijeka u ovom slučaju, trebate nastaviti sve dok simptomi nestanu u potpunosti, uvodeći je 1-2 puta dnevno. Pod stresom, što je kronična, lijek bi trebao biti 1-3 puta tjedno na redovnoj osnovi, a to je najbolje koristiti kapi, injekcija može poboljšati stanje stresa u mačaka ili pasa.

Trajanje običnog tečaja ne prelazi mjesec dana, a učestalost tečaja određuje veterinar. Obično s različitim fobijama u životinji, tečaj može trajati od dana do 14 dana. Lijek se propisuje kapljicama, koje je potrebno dati ljubimcu 1-2 puta dnevno.

S produljenim transportom, ako u takvim vremenima životinja pokazuje ekstremnu anksioznost, Fospasim se propisuje kapljicama ili u obliku injekcije jednom.

Doziranje za pse i mačke:

 • velike pasmine - 30-50 kapi;
 • psi srednje veličine - 20-30 kapi;
 • mali psi i mačke - 10-15 kapi;
 • mačići i štence - 5-10 kapi.

Lijek Fospasim propisan je ne samo mačkama ili psima, nego se može koristiti i za druge kućne ljubimce koji su bili izloženi teškom stresu.

Fospasim za mačke

Upotreba pripravka za primjenuKod pasa i mačaka, simptomi pojave fobija, strahova i ekstremnih emocionalnih preopterećenja vrlo su slični, a liječenje provodi isti lijek prema istoj shemi.

Pojava stresa u domaće mačke mogu biti zbog mnogih razloga, ali najčešće su one koje su povezane s prisutnošću životinje u neobičnim i bučnim mjestima, izložbama i mjesta s pozadinske buke. U svim slučajevima, lijek Jednom se koristi i obično ne postiže dugoročno liječenje Fospazimom.

Uputstvo za uporabu lijeka kaže da ako postoje znakovi stresa kod mačke, morate vidjeti liječnika koji će propisati tijek liječenja i doziranja. Iako nema očitih nuspojava tijekom cjelokupne proizvodnje lijeka, nije potrebno zanemariti upućivanje na veterinara.

Kada primijeniti lijek za mačke:

 • Kako dati drogu mačkamaOpsesivne strahove mačke. Ako se mačka boji stroj za pranje rublja, usisavača ili drugih kućanskih aparata u kući, ove fobije mogu se eliminirati uz pomoć Fospasima.
 • Može se temeljiti za uporabu lijeka olujna curenja estrusa u mačiću. Da bi se spriječilo oštećenje prozorskih okvira, kroz koji se može pokušati pobjeći prema van, odnosno gubitak za kućne ljubimce iz desetog kata prozora istog razloga, možete unijeti lijek koji će smiriti životinju.
 • Samoća je veliki stres za ljubazne i društvene mačke. Neki pojedinci mogu snažno doživjeti dugi boravak u stanu bez domaćina, pokvariti pozadinu i namještaj, odbiti jesti. S ozbiljnim stresom na tom tlu, lijeku morate dati lijeku.
 • Prilikom odvajanja malih mačića iz mačke za njegu i prebacivanja u drugi dom, može ih se probiti Fospasimom, što će im promijeniti situaciju manje bolno.

Iako je Fospasim apsolutno bezopasan, kao što tvrdi proizvođač, uključuje nesigurne životinjske alkaloide, čija prekomjerna doza može imati posljedice. Stoga, prije nego počnete liječiti svog kućnog ljubimca, svakako posjetite veterinara.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan