uawildoleft.com

Što sova govori o slici: tumačenje simbola u raznim snovima

Što sova govori o soku?San je različita od stvarnosti i činjenica da je moguće sve: i putovanja na nevidljivim svjetovima i putovanje kroz vrijeme, pa čak i promatranje nepoznatih stvorenja. Naravno, sova se ne može klasificirati kao takva, ali ta je ptica rijetko u noćnim snovima. Dakle, kada sam vidio ovu ljepotu, mnogi pogledati u san knjige: sove, sanjao kraljevstvo Morpheus, ima nekoliko tumačenja. Upoznat ćemo se s njima.

Opće značajke slike

Što sova sova u snu?Ova ptica često sanja u proročkim snovima, koja treba temeljitu interpretaciju, važno je obratiti pažnju na njezino raspoloženje, ponašanje, izgled. Slika sove često je povezana s mudrošću, stoga je u snu gdje je prisutan moguće dvije interpretacije:

 • Da bi riješio problem, mora se pokazati mudrost;
 • trenutna situacija će sanjariti pametnije.

Zašto sanjaj sova? Ako u snu vidite proročku sova, onda vjerojatnost rane dobivanje dobrog poklona.

Tumačenje prema različitim knjigama o snovima

Što sova govori o sova?U pravilu, većina starih i modernih knjiga o snovima na sličan način tumači pojavu sove u noćnim vizijama:

 • Sonnik Miller. Owl predviđa opasnost u bliskoj budućnosti, možda ćeš se usuditi. Potrebno je pripremiti se za aktivne akcije, biti rezervirane za hrabrosti, pokazati spremnost da se odlučni odbijanje bludnicima. I kako bi čuo da Miller krik ptice, a da ne vidi sebe predatora, znači uzimanje loših vijesti.
 • Ezoterična knjiga o snu. Zašto sova snova? Ovo je dobar znak, uskoro će biti sastanak s zanimljivom osobom koja će imati pozitivan utjecaj na sanjar.
 • Stara ruska knjiga o snu. Vizija predatora predočuje goru usamljenost.
 • Francuska knjiga o snovima. Vidjeti sova u snu - trebali biste biti oprezni, intrige su tkane oko osobe, tako da trebate držati oči otvorene.
 • Sonn od Nostradamusa. Pojavit će se veliki broj sova - treba se bojati kontakta s crnom magijom, tamnim silama. A krilima lutaka predočuju vrlo loše vijesti. Ubijanje sova znači da se riješite prijetećih problema u stvarnom životu. Sanko savjetnik savjetuje sa svojom moći pokušati ubiti pticu u noćnim snovima.
 • Sonny Hasse. Snovi sova ili sove - trebaju biti oprezni i izbjegavati negativan utjecaj izvana, pažljivo odabrati krug komunikacije. Ako je sova muhe dobar znak, opasnost će proći.
 • Sonnik Tsvetaeva. Sove i sove, poput stanovnika noći, predviđaju loše vijesti i opasnosti koje prijete sanjaru.
 • Vedska snovska knjiga Sivananda. Vidio se u noćnim snovima, prekrasan predator simbolizira nevolje, bolesti koje će uskoro doživjeti sanjar. Moguće sramote svoje kuće.
 • Dream Lofa. Ptica sanja o dugom životu sanjara, au bliskoj budućnosti očekuje da će dobiti važnu ulogu u prosperitetu vijesti.


Posebni slučajevi i nijanse

 • Što sova sova u snu?Snovi bijele sove - predočuje pozitivne vijesti. Čak i ako na prvi pogled vijesti nisu nimalo ugodne, ne budite uznemirene - upozorava bijela stvar - na kraju će ti događaji biti dobri za vas.
 • Sanjao se kako je sova sjedila na ruku - ispred ljubavnog interesa, obećavajući radost i užitak. Ili dobiti dobre vijesti, pronađite utičnicu za dugo vrijeme rješavanje stalne situacije.
 • Vidjevši pticu pilići dahom, provjerite u tumačenje snova: sova ovaj put upozorava - utkano je oko vas podmukli intriga, a sa voljenima, od kojih se ne očekuju takvu izdaju. Ali ne treba se uplašiti - san je samo prirode upozorenja, moguće je ispraviti situaciju mudrim djelima.
 • Zašto sova s ​​mladuncima mirno sanjaju u gnijezdu? U vašem domu mir i mir će vladati.
 • Sova velike veličine, mirno sjedila na grani, probudila se u životu - dobre promjene su bliske životu: izglede na poslu, prilika za poboljšanje. Pričekajte vrijedne savjete od pismene osobe i svakako ga koristite.
 • Sova je letjela u kuću: ovo je loš znak, uskoro će se neki od članova obitelji razboljeti. U tom slučaju, što je ptica više aktivna, to će ozbiljnije biti bolest.
 • Zašto sova sova u kavezu? Netko ograničava vašu slobodu, depresivno vas, ali vjerojatno to još uvijek ne primijetite. Sleep upozorava: bojati se nečijeg utjecaja, pokušati misliti za sebe, postupati prema vlastitom razumijevanju.
 • Ako ptica pobjegne iz prozora, kaže knjiga o sanju, sova prorokuje predstojeću lošu vijest. No, ako ova glupa ljepotica skromno sjedi na prozoru i lagano zagrize kljun na staklu - vijest će biti ljubazna.
 • Sova leti na prozoru - savjetuje što je prije moguće da donese važnu odluku ili završi hitnu stvar. Ne možete više čekati!
 • Vidjeti napad sova je lukav i moćan neprijatelj, koji ozbiljno može ometati postizanje cilja.
 • Ako ptica leti tijekom dana - osoba će se savršeno nositi sa svim problemima koji ga okružuju, lako krenuti naprijed, uspjet će.
 • Predator s plijenom - možda će uskoro netko preuzeti vašu najtajniju tajnu. Morate se pobrinuti. Ako nema ničega za skrivanje, onda spava upozorava - bolje je držati usta zatvorena i ne biti previše iskrena s nepoznatim ljudima.

Krik ptice

Što sova govori o sovaZašto sova i njezin vrisak sanjaju? Najčešće ovo upozorenje - nedaleko od teškoća, tako da biste trebali prikupiti sve volje i biti spremni za izazovne testove. Treba zapamtiti koji su zvukovi zvučali: što je piercing, to je veća razina problema.

Ali ako ptica jede, ne brinite se: uskoro ćete upoznati čovjeka koji će dugo vremena postati pouzdan prijatelj i mentor. Gluhi zvukovi emitirani od strane ptice upozoravaju - treba biti posebno oprezan, mogućnost dobivanja fizičke traume je sada super.

Prestrašeni krikom - u bliskoj budućnosti za primanje vijesti, ali jesu li dobri ili loši - moguće je odrediti općenitim bojama sna.

Plač se čuje u blizini kuće: prema sanjivoj sova, predugačak je pojava djeteta u vašoj obitelji.

Obojenje peradi

Zašto sanjati o sovaZašto sanja bijela sova? Ovo je vrlo dobar znak u mnogim sustavima interpretacije. Ako se pojava bijelog grabežljivca u snovoj stravi straha nije prouzročila, trebali biste očekivati ​​dobre, često neočekivane vijesti. Dolazi bijeli bend u životu. Međutim, opasno ponašanje White Bird kaže da je obiteljski život vjerojatno poremećaja i sukoba kako bi ih izbjegli, trebate pažljivo slušati svoju drugu polovicu, pokušati biti pažljiv i brižan, a ne misliti samo na sebe.

Bijela boja, međutim, ne predviđa ozbiljnu nesreću, sve se nesuglasice mogu riješiti primjenom beznačajnih napora.

Siva ptica će biti budna - treba očekivati ​​ugodne vijesti ili promjenu života za bolje. Crni grabežljivac u snu - postoje ozbiljne promjene povezane s ponovnim procjenama vrijednosti. Mnogo će se razmotriti. Pljunuta ptica simbol je neugodnih problema.

Sova - poznat u svijetu simbol mudrosti, pa snova u koji je uključen ova ptica kinin, često su proročki sanjar i upozoriti ga na nadolazećoj opasnosti ili neopjevane njima mogućnosti. Snovi se ne bi trebali razumjeti previše doslovno i padati u očaj s negativnim tumačenjem. San je samo upozorenje, pružajući priliku da ispravlja sve s mudrim odlukama i namjernim postupcima.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan