uawildoleft.com

Ono što leptire sanjaju. Tumačenja različitih knjiga o snovima

Plavi leptir u snuU ljudskom umu, leptiri su povezani s nečim krhkim, prozračnim i lijepim. Njihova šarena, svijetla krila privlače sve pažnju i razoružaju svakoga. Osim toga, u svakom su se trenutku insekti smatrali simbolima duhovnosti i besmrtnosti. Nije ni čudo da je osoba koja ih je vidjela vjeruje da je njegov san znak za nešto dobro, signal da će se uskoro pojaviti sjajni događaji.

Tumači snova najvećim dijelom ustupila leptir u snu pozitivnu ocjenu i obećanje čovjeka koji je vidio leptira, uspjeh u svim svojim nastojanjima, bogatstvo i prosperitet, kao i mogućnost ljubavnih veza. Veliku važnost treba dati boju i vrstu kukca vidio u snu.

Zašto leptir određene boje snima

 • crvena - opasnost se približava, netko se hrani životnim snagama;
 • žuti - tuga, melankolija;
 • roze - uspjehe na ljubavi ispred - početak novog romana;
 • plava - nešto tajanstveno i mistično;
 • bijela - bolesti, problema i problema;
 • crna - tuga i nevolja, bolest;
 • siva - čekati nevolje.

Zašto leptir određenog sina:

 • Višebojnih leptira u snuMachaon - trač i problemi;
 • paunovo oko - uspjeh u svim nastojanjima;
 • kupus - promjene u vašem osobnom životu;
 • limun - čežnja, odvajanje;
 • žalosna žena - bolest i nevolje, smrt;
 • noćna moljac - opasnost, nevolje.

Vrlo važan detalj u tumačenju značenja sna je dan u tjednu kada je leptir sanjao

Dan u tjednuŠto spava znači?
ponedjeljakNeće se ostvariti
utorakMora postati istina, ali nakon nekog vremena
srijedaBit će samo pola
četvrtakSan koji se vidi ima izravan utjecaj na kolege i šefove
petakDoći će bez ikakve sumnje
subotaObratite pozornost na svoj pravi život
nedjeljaAko sam sanjao prije večere, onda će se to ostvariti

Veličina insekta koju vidite jasno pokazuje koja će veličina ovog ili onog događaja biti u vašoj budućnosti.

Što biste trebali čekati ako su leptiri sanjali? Treba li sanjati kao znak budućnosti, ili ne obraćati pažnju na njih? Tumači snova mogu pomoći u ovakvoj vrsti.

Tumač snova Z. Freuda

Igrajte s leptirima u snuPoznati psihoanalitičar simbolizira leptire s djecom. Ako sam to sanjao igranje s ogromnim ljepotama, onda to znači da na razini podsvijesti želite imati djecu u bliskoj budućnosti. Leptiri u snu sjede na odjeću - vrlo je lako uspostaviti kontakt s djetetom.

Dream leptir leptir - pripremite se za ugodan i ugodan datum. U slučaju da je sanjao da lebdi negdje visoko na nebu, treba očekivati ​​ugodne vijesti od voljene osobe. Zbirka prekrasnih insekata u snu gotovo uvijek ukazuje na to da se sanjar pokajava zbog nečega što je ranije učinio.

Tumač snova Nostradamusa

Veliki vidovnjak vjerovao je da je izgled tih stvorenja u snu uvijek dobar znak. U svom ezoteričnom razumijevanju oni su simbol duhovnog ponovnog rođenja, unutarnjeg razvoja.

U takvim slučajevima, Nostradamus savjetuje da razmišlja o neposrednom početku velikog razloga, koji će nesumnjivo biti okrunjen velikim uspjehom.Ako u snu Držite u rukama prekrasan veliki leptir - to je znak odozgo da vrlo brzo ćete biti u mogućnosti da dostavi mnogo radosti i sreće za nekoga tko ga očajnički treba.

Pustite mnogo lijepih moljaca u snu to znači da je sanjar ugodna osoba, razumijevanje, osjetljiva i ljubavna.

Sonnik Miller

Psiholog i ezoterik vjeruju da su u snu vidjeli veliki leptir, onda morate čekati za početak uskoro vijest. San u kojem je prekrasan moljaca lako letjeti od jednog cvijeta na drugi - dokazi da je crna pruga u životu, konačno je sada u svim slučajevima bit će popraćeni velikim uspjehom. Uoči bogatstva Očekuje se da će ugodno poznanstvo i ugodan provod s prijateljima.

Veliki leptir u snuAli ako su leptire bijela, onda to podrazumijeva iznenadni nastup ozbiljnih bolesti, a vi, najvjerojatnije, sami ćete biti krivi za to. Čak i najgori znak je crn. Ako ste to sanjali - uskoro će netko od rodbine ili prijatelja dobiti bolest i možda čak i umrijeti. Ako mlada djevojka ili žena u snu prividitsya puno lijepih boji leptira - to je jako dobar znak, što znači da će uskoro ući u sretnog i snažnog braka.

Sonny Hasse

Ako su sanjali crne moljce, onda to znači da se izlažete česti učinci neobjašnjivog, bezgrešnog straha. Ovaj san svjedoči, prije svega, da se u životu mora moći osloboditi predrasuda i staviti sve na svoje mjesto na vrijeme. Inače ćete imati dugu duboku depresiju.

Ali, ako ste imali san da netko dovede kući crnu kravatu, a zatim oslobađa ga u divljini - to je jako dobar znak, znak da je osoba koja će uskoro čekaju veliki uspjeh.

Mnogi veliki crni kukci sanjaju o ogromnim promjenama u osobnom životu sanjara.

Wangin san

Poznati vidovnjak iz Bugarske na slici obojenih leptira vidio je ljude. Po njenom mišljenju, obojena leptir vidio u snu, lepršavši nad travom, obećava sanjaru jednu bezbrižnu i sretnu budućnost.

Ako je kukac koji sjedi u nečemu krči, onda ste vjerojatno spremni za početak sretnog obiteljskog života. Mnogi šareni leptiri, vidljeni u snu, obećavaju dugo očekivani susret s dobrim čovjekom.

Dream Lofa

Uhvatiti leptir u snuVidio sam u snu lijepa leptir - u kratkom vremenu, čekajte zanimljive vijesti. U svom interpreteru snova, Loff vjeruje da su simboli ugodnih senzacija, radosti i zabave. San o ovim stvorenjima obećava vam dobar provod u prijatnom društvu prijatelja.

probati uhvatiti leptira u snu - Pokušaj uhvatiti svoju sreću. Ako moljac leti u snu u crno - to znači da su drugi previdjeli vrlo tašt i otpis, unatoč dobrim namjerama.

Ako netko pokuša uhvatiti divne insekte u snu, to znači da će netko pogrešno predstavljati vaše ideje.

San Longueau

U svom tumaču snova, Longo izražava zamisao da osoba koja je vidjela leptire konačno može pronaći dugo očekivani mir uma. Crni bend, sve nesreće i nevolje, već su daleko iza sebe, a samo radost i uspjeh očekuju ispred sebe.

Ubijen insekt, ili njihovi mnogi, upozoravaju sanjarike na nevolje koje mu prijete. To također može značiti lažne prijatelje, ili jednostavno zle ljubavnike. U takvim trenucima ne biste trebali postaviti nepristupačne ciljeve i slušati savjete onih koji su stvarno skupi.

sanjati igra s lepršavim leptirima - Uskoro očekuju razgovor s vlastima o budućem povećanju.

San Catherine the Great

U ovoj knjizi snova leptir predstavlja simbol neumjerenosti i vjetrovitosti. Vidjeti u snu lepršavu moljac - do brzog primitka ugodnih vijesti. Ako je uspjet će ga uhvatiti, onda predviđa da čekate veliki uspjeh u ljubavnim poslovima. Leptir lepršava preko prekrasne trave ili cvijeća, obećava vam primitak neizrecive bogatstva i prosperitetnog života. Mnoga od tih stvorenja u snu simboliziraju vesele prijatelje i rani sastanak s njima.

Leptir sanja o mladoj ženi - vrlo brzo će započeti uzbudljivu ljubavnu priču koja bi mogla završiti u braku s legitimnim brakom.

Bijela moljac u snu - prethodnik nastanka bolesti samog sanjara, ili jednog od njegovih rođaka i prijatelja. Crna je znak za početak dobre, brze karijere u budućnosti.

Trebao bi biti vrlo oprezan i pažljiv ako ste vidjeli u snu kukac bez krila - trebali biste pažljivo razumjeti sebe i odbaciti neke neosnovane predrasude, inače čekati probleme. Leptir sa spaljenim krilima u snu upozorava na prisutnost lažnih prijatelja, zavidnih osoba i samo onih koji vole staviti štap u kotač.

Lutka u snu mahala krilima, ali ne može letjeti? Nažalost, vaši snovi nikada neće doći, ostaviti prave pokušaj i usredotočiti se na nešto značajnije i značajnije.

Razgovor o Dream Denise Lynn

Psihoanalitičar Denise Lynn vjeruje da je leptir divan znak koji najavljuje novi zanimljiv pothvat na najvišoj razini. To je simbol ponovnog rođenja i novi život, koji simbolizira apsolutnu radost i izvanzemaljski blaženstvo.

Dream Dream Book

Leptir u snuLeptiri su se iznenada pojavili u vašem svemu - uskoro će početi nova ljubav s povoljnim posljedicama. Ovaj san može proricati brzu poruku od voljene osobe s kojom ste u prisilnom odvajanju. Mladi dječaci i djevojke sanjaju se o molitvama obećavaju uspjeh na ljubavnoj fronti, što već godinama može dovesti do sretnog i snažnog braka. Ako žena sanja da bijela moljac ulazi u kuću - u stvarnom životu, njezina se želja, nažalost, ne ostvaruje.

Drevna francuska knjiga o snu

Pojava leptira u snu znači ljubav flert i romantični datiranje u stvarnom životu. Ova su stvorenja sanjala o mladoj djevojci - uskoro će se zaljubiti u dugo vremena. Puno lijepe i svijetle leptire sanjale o čovjeku - on će imati mnogo obožavatelja.

Insek se nalazi na cvijetu ili nekoj drugoj biljci - čekajte nove poznanike. Mnoge leptire lepršaju na livadi - crni bend u životu je završen, sada svugdje ćete biti popraćeni uspjehom i srećom. Mrtvi također simboliziraju propast svih nada.

Dream Dream Book

Lijepa bijela leptir u snuSlika leptira u snovima simbol je nade i vjere. Bolesna osoba može konačno oporaviti, a siromašni će znatno poboljšati svoju financijsku situaciju i posao će ići gore. Ako moljac u snu došao do bogataša, koji bi trebao biti dio svojih sredstava donirati u dobrotvorne svrhe - to će sigurno isplatiti lijepo.

Bijeli leptir u snu simbolizira pročišćavanje duše i misli, a crni je simbol mističnih sila, pa čak i zla. Sanjao je nadzemno leteći kukac - ovo simbolizira usvajanje vrlo važne odluke koja će utjecati na ostatak života osobe.

Kineska knjiga o snovima

Leptir - znak promatranih ratova i katastrofa. Oženjena žena, obećava svađu s njezinom sestrom ili prijateljicom. Letenje oko kuće, osobito crna, - uskoro u ovoj kući će kucati nesreće i bolesti.

Lijepa leptir sanjao je o mladoj djevojci - u budućnosti će se udati za vrlo bogatog i velikodušnog čovjeka. Zlatna moljaja obećava brzo ispunjenje najdraže želje. Insekta s lomljenim krilima znači bolest i siromaštvo.

Moderna knjiga o snovima

 • Sanjao je o bijelom leptiru - živoj ljudskoj duši.
 • Crni je onaj koji je umro davno.
 • Svijetli, šareni - budući uspjeh i ljubav.
 • Mnogi leteći insekti na livadi - čekajte odmor ili blagdan s prijateljima.
 • Leptir je sjedio na cvijetu, to je radost - naći ćete novog prijatelja.
 • Noćna moljac, vijuga nad vatrom - vi ste u opasnosti, budite oprezni.
 • Uhvatiti uz pomoć neto - uspjeha u karijeri - na svađe s rodbinom.
 • Da biste vidjeli kako je netko uspio uhvatiti leptir - postat će slučajno svjedočenje nesreće.
 • Uhvatiti ruke noćne moljke - doživjeti jaku žudnju za preminulom osobom.
 • Sanjao sam kako je kukac ušao u pakao - čuvaj lukavog čovjeka.
 • Smanjen, s krilima rastrganim - tvoje akcije uzrokuju da netko od oštrih bolnih snova ne dođe.
 • Onemogućiti se - izdaje i teške pritužbe.
 • Leptir žali nektar iz cvijeta - čekajte uzbuđenje životnih užitaka.
 • Sanjao mrtvog insekata - uskoro će se dogoditi veliki neuspjeh.
 • Za kupnju leptira - budite pažljivi i nemojte raditi osipne nesmotrenosti.
 • Sjela je na njezinu ruku - vrlo ugodan datum uskoro će se održati.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan