uawildoleft.com

Odabir anti-komaraca zavjese za vrata na magnetima

Mosquito i mreža protiv komaraca kukacaTijekom ljetne vrućine želim puno više svježeg zraka. Ali ostavljajući sve prozore i vrata otvorena nije sasvim razumno: sada i onda lete insekte, topola i prašine s ulice. A ako razni insekti više rukovanje - pomoću nesiguran za zdravlje i otrovnih sprejevi i svijeće od insekata, kao i ružnih ljepljivim trakama, što će pokvariti sve dojam sobi okoliša, zatim dlake i prašina će biti problem. Zato će zavjese na magnetima biti pravi spas ljudi koji pate od alergija i općenito pružaju ugodnu zabavu u toploj sezoni.

Takva zavjesa od komaraca sastoji se od guste mreže koja neće propustiti niti jedan kukac, već savršeno prolazi svježim zrakom u sobu. Štoviše, magnetska zavjesa na vratima neće donijeti nelagodu stanovnicima kuće: lako će se otvoriti i zatvoriti, ostavljajući životinje, djecu i odrasle. Zavjesa ne zahtijeva kontakt s rukama i vrlo je jednostavan za korištenje.

Kako je mreža protiv komaraca postavljena na magnete?Zavjesa na vratima s magnetima predstavlja dva pravokutna platna. Uz rubove nalaze se magnetska vrpca, upravo zbog čega se dvije polovice privlače jedna drugoj i odvajaju od najmanjih udaraca povjetarca. Stoga, kada životinja ili osoba prođe kroz zavjesu, njezin "lišće" odmah zatvori. Nemojte stalno popravljati zavjesu, pazite da nema pukotina i rupa kroz koje insekti mogu ući u kuću.

Zatvarač na magnetima praktički je bez težine, nema neugodan miris i ne privlači pozornost svijetlom bojom. U trgovinama možete pronaći mreže različitih boja koje će točno odgovarati vašem interijeru i odabranoj shemi boja. S takvim anti-komarcima, svi će vas gosti zavidjeti, a osobno ćete imati manje problema s insektima i prašinom.

Kako popraviti zastor?

Postoji nekoliko načina za popravljanje komaraca na vratima:

 • Kako objesiti zavjesu od komaracaMožete pričvrstiti mrežu preko vrata, koristeći ukrasne tipke koji idu na njega u kompletu. U ovom nema ništa komplicirano.
 • Ako ne želite koristiti gumbe, uzmite dvostrano ljepljivu vrpcu. Rešetka će biti pričvršćena čvrsto kao kod ukrasnih gumba, a bliže zimi lako možete ukloniti zavjesu. A škotska, iako nije prodana s njom, je prilično jeftina.
 • Uz pomoć ukrasne lambrequina, koji dolazi zajedno s anti-komaraca zavjese zajedno s ukrasnim gumbima.

Prednosti magnetskog zavjesa

 • To je izvrsna zaštita protiv raznih neugodnih insekata: komarci, pčele, osi, muhe, itd.;
 • Raster se može kupiti jednim klikom miša i to će dugo trajati;
 • Može se lako očistiti-oprati ili ponovno vakuumirati;
 • Mala cijena - cijena komaraca na magnetima je prihvatljiva za svakog kupca;
 • Zatvara se za jednu sekundu;
 • Prekrasni izgled - mreža ne samo da ne uspoređuje izgled s običnim tuljom, ali bolje je preskočiti dnevnu svjetlost;
 • Izvrsna prolazi svjež zrak, ali se ne otvara od vjetra;
 • Jednostavno podesiva veličina;
 • Postavljen je na ulaznim vratima i na balkonskim vratima.
 • U online trgovinama mreža je predstavljena u širokom rasponu i kupac može odabrati bilo koju omiljenu zavjesu na magnete.

Vrste zavjesa za komarce za vrata

Vrste mreža protiv komaracaSwing mreža za vrata s magnetima. Ovo je zavjesa od komaraca, koja ima mogućnost vrata. Ovaj uređaj izgleda ovako: okvir čvrsto nategnut mreže, koja je pričvršćena na vrata na jednoj strani otvora pomoću petlje, s druge strane je fiksna magnet za brzo zatvaranje „list” i njegova lagodan stane. Ako vam je potrebna, rešetka se može opremiti bravom na vratima - onda je moguće bez pomoći.

Magnetska mreža zavjesa. To je ova zavjesa koja ima malu vrijednost, vrlo brzo se zatvara za kućanstva i životinje, stoga ne dopuštajući insekti da uđu u stan, prašinu i prljavštinu. Ova zavjesa sastoji se od dvije ploče koje se mogu učvrstiti na vratima, visine 200 do 230 centimetara i širine od 80 do 130 centimetara. U sklopu s njim u različitim trgovinama nude se mehanizmi za pričvršćivanje mrežice do vrata - Velcro, dekorativni gumbi, magnetske vrpce i magneti - utezi.

No, u stvari, nije tako važno kakvu mrežu odabirete. Glavna stvar - da imate dugo vremena će dobiti kvalitetnu zaštitu od komaraca, ulica prašine i topole paperje, ne morate biti sami zatvoriti poklopac.

Ako još uvijek sumnjate - hoćete li kupiti zaslon insekata na magnetima, pročitajte nekoliko recenzija na internetu. Najvjerojatnije, ovi će pregledi biti pohvalni - napokon, zasluga rešetki je očigledna. Jednostavnost, pouzdanost i udobnost glavna su obilježja ovog proizvoda.

Odabir zavjese protiv komaraca
Zidne zavjese na vratimaZavjese na magneteKako objesiti zavjesu od komaraca samiMreža protiv komaraca na magnetimaZavjese od komaracaOdabir boje zavjesa od komaracaMreža protiv komaracaKako odabrati zavjesu od komaracaZavjese na vratimaZavjese od mozaika
Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan